Monsterrit Monschau - Sint Odiliënberg

March 13, 2020

Therapiecentrum Roerdalen organiseert dit jaar voor de 7e keer de sponsorrit van Monschau naar Sint Odiliënberg. Deze tocht voort ruim 130 kilometer langs de oevers van de Roer. Deze route staat beter bekend als de Rurufer Radwanderweg en voert van de oorsprong van de Roer in de Hoge Venen (B) naar de monding in de Maas bij Roermond (NL). Deze tocht is toegankelijk voor een ieder die deze uitdaging wil aangaan. Het startgeld wordt elk jaar geschonken aan enkele goede doelen.

Hoe ziet deze dag eruit? We gaan met een bus richting Monschau, geef je snel op want vol=vol! Omstreeks 9 uur starten we met een ontbijt en korte uitleg over de route. Vervolgens wenst 'Herr Burgemeister' ons een behouden tocht en vertrekken we rond 10 uur vanaf het marktplein in Monschau richting Roermond. De tocht eindigt bij de Sporthal in Sint Odiliënberg alwaar nog een warme en of koude traktatie wacht!

Suylen Sport Performance is van het begin betrokken geweest bij deze tocht en doet dit jaar voor de 7e keer mee! 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

CORONA-VIRUS

March 17, 2020

1/10
Please reload

Recent Posts

March 17, 2020

January 9, 2019

October 10, 2018

October 7, 2018

October 25, 2017

Please reload

SPORT- EN ONTSPANNINGSMASSAGE - TRIGGERPOINTMASSAGE - SPORTVERZORGING - TAPEN EN BANDAGEREN - MEDICAL TAPING CONCEPT - PERSONAL TRAINING

© 2020 Suylen Sport Performance