MINDFUL CYCLING

Suylen Sport Performance breidt zijn aanbod uit met Mindful Cycling. Zaterdag 6 oktober jongstleden heeft Luvic Suylen zijn opleiding tot Mindful Cycling Instructeur succesvol afgerond. Binnenkort kunt u op de site van Mindful Cycling Nederland het cursus- en clinic-aanbod aantreffen en u voor uw keuze opgeven. Mindful Cycling is voor sporters en niet-sporters, beginners of gevorderden, jongens en meisjes, voor jong en oud, kortom: voor een ieder die op zoek is naar het bewust beleven van het 'hier en nu' met een open en niet-kritische blik. Mindful Cycling maakt hierbij gebruik van mindful-oefeningen, ademhalingstechnieken, mediatatie-technieken en yoga-technieken tijdens het fietsen. Kortom Mindful Cycling = fietsen, maar dan anders! Luvic Suylen vertelt u er graag meer over. Meer informatie https://www.mindfulcycling.nl/


Featured Posts
Recent Posts