MINDFUL CYCLING

October 7, 2018

Suylen Sport Performance breidt zijn aanbod uit met  Mindful Cycling. Zaterdag 6 oktober jongstleden heeft Luvic Suylen zijn opleiding tot Mindful Cycling Instructeur succesvol afgerond. Binnenkort kunt u op de site van Mindful Cycling Nederland het cursus- en clinic-aanbod aantreffen en u voor uw keuze opgeven. Mindful Cycling is voor sporters en niet-sporters, beginners of gevorderden, jongens en meisjes, voor jong en oud, kortom: voor een ieder die op zoek is naar het bewust beleven van het 'hier en nu' met een open en niet-kritische blik. Mindful Cycling maakt hierbij gebruik van mindful-oefeningen, ademhalingstechnieken, mediatatie-technieken en yoga-technieken tijdens het fietsen. Kortom Mindful Cycling = fietsen, maar dan anders! Luvic Suylen vertelt u er graag meer over. Meer informatie https://www.mindfulcycling.nl/

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

CORONA-VIRUS

March 17, 2020

1/10
Please reload

Recent Posts

March 17, 2020

January 9, 2019

October 10, 2018

October 7, 2018

October 25, 2017

Please reload

SPORT- EN ONTSPANNINGSMASSAGE - TRIGGERPOINTMASSAGE - SPORTVERZORGING - TAPEN EN BANDAGEREN - MEDICAL TAPING CONCEPT - PERSONAL TRAINING

© 2020 Suylen Sport Performance