NACHTRIT MOUNTAINBIKE

September 25, 2017

Overdag mountainbiken door de natuur heeft iets 'avontuurlijks' en 'uitdagends' maar kunt u zich voorstellen hoe dit er in het pikkedonker uitziet? Mocht u overdag het mountainbike al als spannend ervaren is dit iets wat u een geheel nieuwe kijk op het mountainbiken geeft. In het filmpje ziet u een korte sfeerimpressie van het 's nachts mountainbiken door de natuur waarbij wel opgemerkt moet worden dat wij niet van de paden afgeweken zijn en niet onnodig en overbodig veel geluid gemaakt hebben. SUPER VET is het echter wel!

 

 

Please reload

Featured Posts

CORONA-VIRUS

March 17, 2020

1/10
Please reload

Recent Posts

March 17, 2020

January 9, 2019

October 10, 2018

October 7, 2018

October 25, 2017

Please reload

SPORT- EN ONTSPANNINGSMASSAGE - TRIGGERPOINTMASSAGE - SPORTVERZORGING - TAPEN EN BANDAGEREN - MEDICAL TAPING CONCEPT - PERSONAL TRAINING

© 2020 Suylen Sport Performance