SPINNING WINTERSEIZOEN

Nu de weersomstandigheden het regelmatig niet toelaten om buiten een rondje op de racefiets of mountainbike te maken kunt u vanaf nu informeren naar de mogelijkheid om SPINNINGLES te volgen. Wilt u gewoon een keer uitproberen of spinning iets voor u is, informeer dan naar de mogelijkheden.

Vanaf 2 december geeft SUYLEN SPORT PERFORMANCE in samenwerking met Fit & Fysio Linne op de woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur spinningles. Laat u verrassen door het gevarieerde trainingsaanbod op de spinningbike en laat u meenemen op de beats van de zorgvuldig uitgekozen muziek.

Join the ride!

Luvic Suyen

Suylen Sport Performance


Featured Posts
Recent Posts

SPORT- EN ONTSPANNINGSMASSAGE - TRIGGERPOINTMASSAGE - SPORTVERZORGING - TAPEN EN BANDAGEREN - MEDICAL TAPING CONCEPT - PERSONAL TRAINING

© 2021 Suylen Sport Performance