SUYLEN SPORT PERFORMANCE shirtsponsor 't Derailleurke

Vrijdag 17-7-2015 was het dan eindelijk zover; de tenues van wielervereniging 't Derailleurke uit Sint Odiliënberg werden gepresenteerd. Onder toeziend oog van de voorzitter werd in het nieuwe tenue een rondje door Sint Odiliënberg gefietst om vervolgens bij ons clubhuis te arriveren. Daar werden de nieuwe tenues gepresenteerd. Enkele sponsoren waren hierbij aanwezig.

SUYLEN SPORT PERFORMANCE wenst alle fietsfanatiekelingen uit Sint Odiliënberg en omstreken heel veel succes en vooral veel plezier tijdens het fietsen in de schitterende tenues!

Mocht u geinteresseerd zijn in de fietssport neem dan gerust contact op via de wensite van 't Derailleurke of via Facebook. Wil u meer weten over sportbegeleiding of training neem dan contact op met SUYLEN SPORT PERFORMANCE via de contactgegevens op deze site.


Featured Posts
Recent Posts