Wat biedt SUYLEN SPORT PERFORMANCE aan?

Suylen Sport Performance biedt verschillende diensten aan voor sporters en niet-sporters, voor jong en oud, voor jongen en meisje, individueel en kleine groepen, clubs en verenigingen, binnen of buiten en op elk gewenst niveau. Daarnaast kunnen ook afwijkende afspraken gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.

MINDFUL CYCLING

 

Met Suylen Sport Performance kunt u individueel of in een kleine groep tijdens de 5-weekse cursus of de 2,5 uur durende clinic leren om 'mindful' te fietsen op racefiets, mountainbike, e-bike, stadsfiets enz. U leert bewust te worden van uw ademhaling en hierdoor efficiënter met de benodigde hoeveelheid zuurstof tijdens inspanning om te gaan. U ervaart door middel van eenvoudige en laagdrempelige oefeningen meteen resultaat. 

SPINNING / INDOOR CYCLING

 

Wil t u individueel of met uw club Spinning of Indoor Cycling gaan doen? Dan bent u bij Suylen Sport Performance aan het juiste adres. Wij verzorgen uw Spinning of Indoor Cycling les. Een mooie indoor fietstraining op basis van ritmische en opzwepende muziek waarbij verschillende trainingszones aangedaan worden. Suylen Sport Performance staat garant voor kwalitatieve Spinning of Indoor Cycling lessen. Informeer naar de mogelijkheden.

PERSONAL TRAINING

 

Met Suylen Sport Performance krijgt u een op maat gemaakt fitness-programma aangeboden. Na een intake en assessment wordt voor u een programma opgesteld waarbij wij samen proberen uw doelstellingen te verwezenlijken. Met een professionele één-op-één begeleiding werkt u aan uw gezondheid op weg naar een gezonde levensstijl!

FITNESSBEGELEIDING

Sporten in een groep (van 2 tot 8 personen) is ook mogelijk. Suylen Sport Performance begeleidt groepen in de sportschool en begeleidt en ondersteunt de deelnemers bij het uitvoeren van de oefeningen met of zonder de toestellen. Jong, oud, sporter, niet-sporter, man, vrouw, jongen, meisje; sluit aan in de groep en beleef het plezier van sporten in een groep!

SPORTMASSAGE / ONTSPANNINGSMASSAGE

 

Vermoeide spieren na een lange werkdag of een intensieve workout? Je goed voorbereiden op een sportwedstrijd? Laat je spieren dan eens goed masseren. Verbeterde doorbloeding in de spieren verlaagd de kans op blessures en de spieren zijn beter voorbereid op de aanstaande belasting. 

Of gewoon even lekker losmasseren en genieten? Suylen Sport Performance maakt het mogelijk!

TRIGGERPOINTMASSAGE

 

Triggerpoint zijn als het ware 'knoopjes' in de spieren die ervoor zorgen dat je spieren op spanning komen te staan waardoor ze niet optimaal kunnen functioneren. Door juist op deze plekken te masseren probeer je dit 'knoopje' weg te drukken zodat de spier beter kan ontspannen en daardoor dus beter kan functioneren.

TAPEN EN BANDAGEREN

 

Indien je (licht) geblesseerd bent of niet geblesseerd wil raken en je wil toch gaan sporten kan Suylen Sport Performance preventief tapen en bandageren. Ook na een opgelopen blessure kan Suylen Sport Performance met behulp van tapen en bandageren het herstelproces ondersteunen.

MEDICAL TAPING CONCEPT (FYSIOTAPING)

 

Spieren hebben niet alleen invloed op lichaamsbewegingen maar ook op de bloedsomloop, het lymfestelsel en regulatie van de lichaamstemperatuur. De vanuit Japan overgekomen tapetechniek met deze elastische tape wordt toegepast op niet goed functionerende spieren zodat dit herstelbevorderend voor het lichaam kan werken.

SPORT- EN ONTSPANNINGSMASSAGE - TRIGGERPOINTMASSAGE - SPORTVERZORGING - TAPEN EN BANDAGEREN - MEDICAL TAPING CONCEPT - PERSONAL TRAINING

© 2021 Suylen Sport Performance