Wat biedt SUYLEN SPORT PERFORMANCE aan?

Suylen Sport Performance biedt verschillende diensten aan voor sporters en niet-sporters, voor jong en oud, voor jongen en meisje, individueel en kleine groepen, clubs en verenigingen, binnen of buiten en op elk gewenst niveau. Daarnaast kunnen ook afwijkende afspraken gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Close Up van Road Bike
MINDFULNESS 

 

Met Suylen Sport Performance kunt u individueel of in een kleine groep tijdens de 4-weekse cursus of de 2 uur durende clinic leren om 'mindful' te fietsen op racefiets, mountainbike, e-bike, stadsfiets enz. U leert bewust te worden van uw ademhaling en hierdoor efficiënter met de benodigde hoeveelheid zuurstof tijdens inspanning om te gaan. U ervaart door middel van eenvoudige en laagdrempelige oefeningen meteen resultaat. 

PERSONAL TRAINING

 

Met Suylen Sport Performance krijgt u een op maat gemaakt fitness-programma aangeboden. Na een intake en assessment wordt voor u een programma opgesteld waarbij wij samen proberen uw doelstellingen te verwezenlijken. Met een professionele één-op-één begeleiding werkt u aan uw gezondheid op weg naar een gezonde levensstijl!

SMALL GROUP TRAINING

Sporten in een groep (van 2 tot 4 personen) is ook mogelijk. Suylen Sport Performance begeleidt groepen in de buitenlucht en ondersteunt de deelnemers bij het uitvoeren van de oefeningen met of zonder de toestellen. Jong, oud, sporter, niet-sporter, man, vrouw, jongen, meisje; sluit aan in de groep en beleef het plezier van sporten in een groep!

SPORTMASSAGE / ONTSPANNINGSMASSAGE

 

Vermoeide spieren na een lange werkdag of een intensieve workout? Je goed voorbereiden op een sportwedstrijd? Laat je spieren dan eens goed masseren. Verbeterde doorbloeding in de spieren verlaagd de kans op blessures en de spieren zijn beter voorbereid op de aanstaande belasting. 

Of gewoon even lekker losmasseren en genieten? Suylen Sport Performance maakt het mogelijk!

TRIGGERPOINTMASSAGE

 

Triggerpoint zijn als het ware 'knoopjes' in de spieren die ervoor zorgen dat je spieren op spanning komen te staan waardoor ze niet optimaal kunnen functioneren. Door juist op deze plekken te masseren probeer je dit 'knoopje' weg te drukken zodat de spier beter kan ontspannen en daardoor dus beter kan functioneren.

HOTSTONE MASSAGE

 

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke basaltstenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.