Over mij

Mijn naam is Luvic Suylen en sinds april 2014 ben ik eigenaar van SUYLEN SPORT PERFORMANCE. Een bedrijf dat sporters en niet-sporters ondersteunt bij hun persoonlijke doelstellingen voor wat betreft extra lichaamsbeweging en of sportverzorging. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd Personal Trainer volgens de richtlijnen van de National Academic of Sports Medicine.

Daarnaast ben ik sinds 1998 sportmasseur en ondersteun individuele sporters en niet-sporters preventief en curatief. 

 

Bewegen en dan voornamelijk sporten is de 'rode draad' in mijn leven. Al vanaf mijn zesde levensjaar ben ik met verschillende sporten bezig geweest. Momenteel sport ik nog gemiddeld twee tot drie keer per week, waarbij ik mij voornamelijk richt op fitness voor spierversterking, hardlopen voor cardiovasculaire training en mountainbiken sport specifiek trainen. Dit alles om mij fysiek sterk te voelen en mijn hoofd 'vrij' te maken na een lange werkdag. Sporten of bewegen kan in mijn beleving het hele jaar door en bij elk weertype en voor iedereen.

 

Samen met mijn vrouw en twee kinderen ben ik regelmatig sportief op pad en beleven wij aan onze lichamelijke activiteiten veel plezier!

 

Voor meer informatie verwijs ik naar mijn diensten of neem contact met mij op voor meer informatie.

 

 

Attachment-1_edited.jpg